tag:blogger.com,1999:blog-3217361657068392225.post1685915844797977817..comments2023-09-04T08:38:37.049-07:00Comments on MUTFAĞIMDAN TAŞANLAR: KEMİKLİ KUZU ETLİ KURU FASULYE & AÖF VİZE SONUÇLARIAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/14979094529222852216noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3217361657068392225.post-2286207829133134052015-05-19T13:52:29.395-07:002015-05-19T13:52:29.395-07:00öncelikle yorumunuz için teşekkürler ilginiz hoşum...öncelikle yorumunuz için teşekkürler ilginiz hoşuma gitti...<br />kuru fasulyeyi bim den alıyorum gerçekten çok güzel fasulyeleri 3-4 saat önceden sıcak su ile ıslatınca kısa sürede pişiyor.kanayana kadar hızlı ateşte kaynayınca kısık ateşte pişecekAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14979094529222852216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3217361657068392225.post-16426232656643819322015-05-18T21:27:45.710-07:002015-05-18T21:27:45.710-07:00Tuba hanım 15 dakikada sizin fasulyenizin -önceden...Tuba hanım 15 dakikada sizin fasulyenizin -önceden haşlanmayan sadece 2-3 saat önce ıslatılmış sekilde- pistigini mi yazdınız. Hangi cins fasulye kullandığınızı belirtebilir misiniz? Anonymousnoreply@blogger.com