selamunaleyküm:
bugün dördüncü gün ve ben hala bel ağrımla birlikte yaşıyorum .insan sağlığını kaybettikten sonra anlıyor kıymetini, meğer ne kadar rahat hareket edebiliyormuşum , eğilip doğrulabilmek ne büyük nimettmiş ,namazda rükuya gidebilmek, rahat secde yapabilmek , hatta kıyamda durabilmek ne kadar güzel şeylermiş bunlar...
siz değerli dostlarımdan dua bekliyorum inşallah ,
cumartesi günü sınavım var ve ben iyileşmeliyim. dua ederken benide unutmayın dostlarım:)
gelelim tarifimize , aslında tariff verecek bir şey yok fotoğraf herşeyi tariff ediyor diye düşünüyorum.bahar gelince hemen herkesin aklına ilk gelen yemeklerdendir sanırım karışık kızartma , ah bide çok yağlı olmasa :(
yanında sarımsaklı bol naneli bir cacık eşliğinde nefis oluyor .
AFİYETOLSUN:)
bugün dördüncü gün ve ben hala bel ağrımla birlikte yaşıyorum .insan sağlığını kaybettikten sonra anlıyor kıymetini, meğer ne kadar rahat hareket edebiliyormuşum , eğilip doğrulabilmek ne büyük nimettmiş ,namazda rükuya gidebilmek, rahat secde yapabilmek , hatta kıyamda durabilmek ne kadar güzel şeylermiş bunlar...
siz değerli dostlarımdan dua bekliyorum inşallah ,
cumartesi günü sınavım var ve ben iyileşmeliyim. dua ederken benide unutmayın dostlarım:)
gelelim tarifimize , aslında tariff verecek bir şey yok fotoğraf herşeyi tariff ediyor diye düşünüyorum.bahar gelince hemen herkesin aklına ilk gelen yemeklerdendir sanırım karışık kızartma , ah bide çok yağlı olmasa :(
yanında sarımsaklı bol naneli bir cacık eşliğinde nefis oluyor .
AFİYETOLSUN:)
7 yorum:
ayy sabah sabah nasılda canım çekti.ellerine sağlık canım.sevgiler.
canım ellerine sağlık .3. cüzü sana verdim :)
sevgilerimle...
Nasılda severim harika olmuş ellerine sağlık canım.
Bilindik bir tarifi hatırlatman iyi oldu,çok iştah açıcııı :)
fritözde daha az yağ çekerek kızarıyor diyorlar,genelde tava kullanan birisi olarak fritöz almAyı düşünüyorum ama henüz kararsızım :)
bencede iyi fikir uğur böceğimmutfağı , fritöz az yağ çekiyor ve çıtır çıtır kızartıyor.
iadei ziyafete geldim ama gözlerime inanamadım ne güzel şeyler yapmışsın ellerine saglık çok faydalanacagım tariflerinden hakkını helal et olurmu görüşmek üzere
Geçmiş olsun canım.. Sağlığımızın değerini ancak kaybedince anlıyoruz malesef. İnşallah daha iyisindir..
Kızartmaya bayılıyorum dediğin gibi yağlı olmasa da daha çok yapıp yiyebilsek :)) Ellerine sağlık.
Not: Canım ben 29 Mayıs'ta Hatay'a gideceğim görevli olarak ve 4-5 gün orda kalacağım. Neler almalı, nereleri görmeli, neler yenip içilmeli? Tavsiyelerin varsa beklerim :))
Yorum Gönder