HOŞGELDİNİZ:)

RABB'İM HARAM LOKMADAN , HELAL OLMAYAN RIZIKTAN, BİZE VERİLEN NİMETLERİ ISRAF ETMEKTEN VE BUNCA NİMET KARŞISINDA ŞÜKÜRSÜZLÜKTEN SANA SIĞINIRIM

15 Aralık 2012 Cumartesi

ESKİŞEHİR USULÜ KABAK TATLISI


NASIL YAPILDIĞINI BİLMİYORUM.
 HAFTA SONU MİSAFİRİM VARDI VE KENDİSİ ÖĞRENCİ OLDUĞU İÇİN YAPMA ŞANSI OLMADIĞINDAN HAZIR  ALIP GETİRMİŞ SAĞOLSUN .
ASLINDA HİÇ GEREK YOKTU BİŞEY GETİRMESİNE AMA GELENEKLERİMİZDEN HABERDAR OLAN BİR GENÇ KIZIMIZ KENDİSİ ...:)
BU GENÇ KIZIMIZA ALLAH'TAN ZİHİN AÇIKLIĞI DİLİYORUM.


VEEEEE BU TATLININ TARİFİNİ BİLENLER VARSA BENİMLE PAYLAŞMALARINI RİCA EDİYORUM.
HER ZAMAN BEN TARİF VERİRDİM BU BLOGTAN,
BU DEFA BİR FARKLILIK YAPALIM İNŞALLAH ...
HADİ BAKALIM TARİFLERİNİZİ BEKLİYORUM.

4 yorum:

SEVALCE LEZZETLER dedi ki...

Merhaba canım,
Ziyaretinle,tanıştığımıza memnun oldum:)
Geleneklerimizi sürdürmek ne güzel.Hele ki yeni neslimizin bunu bilmesi daha da güzel:)
Dostluğunuz ve ağız tadınız daim olsun:)
Eskişehirin kabak tatlısı nasıldır bilmem ama sevalce istersen blogta var:)
Bol paylaşımlar dileklerimle sevgiler...

YEMEK SEVDAM (ELİF) dedi ki...

Maalesef bilmiyorum tarifini, ama şuan çok canım istedi. Afiyet olsun size. Sevgiler...

Unknown dedi ki...

reçel gibi fakat şekerini az damak tadınıza göre atacaksınız burda önemli olan kabağın iyi çıkması.bu tatlının görüntüsünden anladığım kabağın cinsi pe iyi değiymişş.

Unknown dedi ki...

kabağın cinsini bilmiyorum ama tarifin için teşekkürler hasibece...