HOŞGELDİNİZ:)

RABB'İM HARAM LOKMADAN , HELAL OLMAYAN RIZIKTAN, BİZE VERİLEN NİMETLERİ ISRAF ETMEKTEN VE BUNCA NİMET KARŞISINDA ŞÜKÜRSÜZLÜKTEN SANA SIĞINIRIM

7 Temmuz 2015 Salı

ANNEMİN KAYSERİ KEBABI:):):)

 Araştırmasını yapmadım fakat küçüklüğümüzden bu yana annemin bize KAYSERİ KEBABI diyerek yapıp yedirdiği bir yemektir bu ,
bu yazımı KAYSERİLİLER okursa lütfen bana kızmasınlar yanlışım olursa düzeltsinler , hem bu arada bende bilmediklerimi veya doğru bildiğim yanlışları öğrenmiş olurum.

 Az yağlı etleri orta hararetli ateşte kavurmaya başlarız,
etler çıtır çıtır kavrulunca üzerine küp doğranmış kuru soğan ve yeşil biberleri ekleriz ,
soğan ve biberler pişince üzerine kabukları soyulmuş küp doğranmış domatesleri ekleriz
arada sırada karıştırarak pişiririz.

 Yapımı bu kadar kolay , ancak lezzeti bir okadar muhteşem olan yemeğimizi dilimlenmiş lavas ekmeklerin üzerinde servis edebilirsiniz, yemesi güzel oluyor;)
AFİYET OLSUN:)

Hiç yorum yok: